Welkom

Het handboogschieten op de staande wip wordt in Nederland beoefend in Zeeuws-Vlaanderen en Zuid-Beveland en op enkele plaatsen in Noord-Brabant en in Limburg in Maastricht.

De overkoepelende organisatie wordt gevormd door de Nederlandse Bond van Wipschutters.

De Zeeuws-Vlaamse Bond van Wipschutters en de Nederlandse Bond van Wipschutters, afdeling Zuid-Beveland zijn als lid bij de Nederlandse Bond van Wipschutters aangesloten.

Binnen de aangesloten bonden wordt onder verantwoordelijkheid van een eigen afdelingsbestuur een aparte schutterskalender en wedstrijdprogramma opgezet.

De landelijke finalewedstrijden om het Nederlands Kampioenschap worden georganiseerd onder verantwoordelijkheid van het Bestuur van de Nederlandse Bond.

De diverse wedstrijddata en uitslagen kunt u vinden op deze site.

Informatie omtrent soorten bogen en pijlen, verschillende schietingen en competities kunt u vinden onder Nederlandse Bond.

Mocht uw interesse gewekt zijn en wilt u eens kennis maken met onze sport, zoek dan contact met de dichtstbijzijnde plaatselijke vereniging. De namen en adressen vindt u op deze site en u bent zeker van harte welkom om op één van de trainingsavonden kennis te maken met onze mooie schutterssport.

Privacy

Lees in het privacyreglement hoe de N.b.v.W. met uw persoonsgegevens omgaat.